PSD, partidul iubit de sutele de mii de români care sunt în stradă, partidul condus cu o mustață de fier de Dragnea care l-a împins în față pe premierul Grindeanu, acest mare partid născut de Ion Iliescu, cel cercetat pentru Mineriada din 1990, acest partid iubit în România își dorește primar în Florești. Numele său e Doru Matei. În prezent consilier local. Numai că PSD mai are mult de lucru. Tare, tare mult. Până la a avea pretenții la candidatură, actualul pesedist trebuie să priceapă cât e ceasul. Întrucât din perlele sale de la ședințele de consiliu pare că nu pricepe nimic.psd_ciuma

De exemplu, nu pricepe că ordinea de zi a unei ședințe nu trebuie anunțată cu 30 de zile înainte și nici nu trebuie supusă dezbaterii publice.

De exemplu, nu pricepe că nu poți a vota un punct de pe ordinea de zi, după ce ai votat contra Ordinii de zi.

De exemplu, nu pricepe că valoarea unei investiții se cuantifică exact strict după realizarea achiziției publice și nu în faza de realizare de studii, când valoarea este una aproximată. Cea reală e dată strict după achiziția publică, valoarea fiind cea ofertată. Că de aceea e piață concurențială. Dar, deh, știm, nu le are PSD cu astea.

Și, vorba ungurului, last but not least, cum în consiliu la aproape orice vot Doru Matei, PSD, bagă ca și ștruțul capul în pământ, votând cu abținere, oare cum va fi să fie primarul abținut. Cel care se abține la aproape orice vot ?! Când e vorba de asumarea vreunei decizii, hop…Abținere. Să trăiască Primarul Abținut. Coafura Rezistă! Rezistăm și noi!