Cine vrea să se întoarcă în Florești?! SC Quatro Eco Salub !breaking2-450x267

JUDECĂTORIA Huedin, Încheierea Civilă 312/2017, FĂRĂ CALE DE ATAC

Admite cererea formulată de SCPEJ Boloș și încuviințează executarea silită prin toate modalitățile de executare, pornită la cererea creditoarei AX Perpetuum Impex SRL, împotriva debitorilor Quatro Eco Salub SRL și Livia Baica în baza titlului executoriu Bilet La ordin emis la 19.10.2016 scadent la 28.02.2017 avalizat de Baica Livia pentru recuperarea creanței în sumă de 51.200 lei reprezentând debit, la care se adaugă penalități și cheltuieli ocazionate cu executarea silită.

După cum știm, Quatro Eco Salub este o firmă de salubritate. Numai că AX Perpetuum se ocupă cu…. cităm de pe site-ul firmei: Perpetuum si-a dezvoltat timp de 20 ani expertiza in PARDOSELI (mocheta, parchet, covoare, linoleum si covor PVC, accesorii, podele de exterior, gazon sintetic, gresie & faianta) si TEXTILE (perdele, draperii, tapiterii, lenjerii de pat, prosoape si halate, fete de masa). Pe langa produsele pentru amenajarea modului de viata, fie el profesional (HORECA, birouri, etc.) sau rezidential (apartamente si case private), Perpetuum asigura SERVICII de consultanta, montaj, cusut, transport.

50.000 lei plus….11.000 euro ! Adică o mașină de gunoi. Dar….Ce are salubritatea cu HORECA ?! Nimic !

Primarul comunei Gilău, Dumitru Sfârlea, prin fiul său, tocmai ce și-a terminat o pensiune pe fonduri europene. Adică HORECA (hoteluri, restaurante, cazare).

Sau sa fie vorba de tomberoane second hand? Si atunci acestea unde sunt? Voi le-ati vazut prin Floresti?!

Quatro Eco Salub mai are la Tribunalul Huedin o tonă de procese de încuviințare sau stabilire executare silită la adresa sa, în valoare de peste, atenție, 200.000 lei de la creditori precum SALPREST RAMPA SA, SALOTI S.R.L., STRICT PREST S.R.L, etc…..Executări în care Primăria Florești e terț poprit, adică toate sumele de bani pe care le-ar avea de plată primăria către Quatro sunt virate obligatoriu spre creditor.

Așadar, Quatro Eco Salub e țurțure de datorii. Până când i se va cere insolvența e doar o chestiune de timp.

PS…..Joi, primăria Florești va cere consilierilor locali aprobarea unei noi proceduri de negociere pentru serviciul de salubrizare. Pe 10 mai expiră actualul contract dintre primărie și noul operator. Chiar mai crede cineva că Quatro poate presta la Florești serviciul de salubrizare? Poate doar unii consilieri…