Motto: “Înțelepciunea este o apă curgătoare, …când găsim izvorul înțelepciunii în propria noastră viață,aceasta poate curge către generațiile viitoare.”

Şcoala Gimnazială ,,Gheorghe Şincai”Floreşti organizează marți, 23.05.2017, între orele 8,00–14,00 ZIUA ŞCOLII, Ediţia a III-a / „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”. Cu acest prilej aveţi ocazia să participaţi la: Activități educative (8,00 -12,00) – Expoziţii cu lucrări ale copiilor şi elevilor( pe tot parcursul zilei) – Moment festiv  – ora 12,00.

Floresti,Cluj-DSCF1972

Programul detaliat al zilei este afişat pe site-ul şcolii www.scoalasincaifloresti.ro. Cu acest prilej, Directorul școlii, Prof. Ilea-Bonda Vi

oleta Ortensia, vă aşteaptă cu mare drag să fiţi alături de noi, în intervalul orar 8-14, la toate locaţiile din comună:

  • A. Mureșanu, nr. 1 (ciclu gimnazial / primar)
  • A. Iancu, nr. 221 (ciclu primar)
  • A.Iancu, nr. 132 (ciclu primar)
  • Horea, nr. 55 (ciclu preprimar)
  • Bulevardul Cetatea Fetei, FN (ciclu preprimar)
  • Profesor Ioan Rusu, nr. 9 (ciclu primar / preprimar)

Totodată, azi, luni 22 mai se desfășoară la Sala de sport „Cetatea Fetei” din Florești, Cupa Școlii la dans de majorete și dans modern. Proiectul este cuprins în CAEN pozitia 24, aflat la ediția a-V-a, fiind un proiect sportiv al cărui scop principal este promovarea beneficiilor aduse copiilor de toate vârstele în urma practicării dansului de majorete și a dansului modern. Acest proiect, implementat de Școala Gimnazială „Gheorghe Șincai” Florești, se adresează tuturor preșcolarilor și elevilor de clasele primare, gimnaziale și liceale atât din țară, cât și din străinătate. La această ediție vor participa 71 de echipe cu un număr de aproximativ 854 de copii. Printre acestea se află echipe prestigioase ale acestui domeniu sportiv precum Madness UMF, campioane europene, Destiny, vicecampioane naționale și Pink Diamonds, participante la competiții naționale și internaționale. Câștigătorii vor primi cupe, medalii și diplome. Organizatorii, Scoala Gimnazială „Gheorghe Șincai” Florești, Asociația Sportivă Școlară „Gheorghe Șincai”, Inspectoratul Judeţean Cluj, Asociaţia de Majorete din România, Primăria și Consiliul Local Floreşti, Clubul Sportiv „Hayashi Activ”  Floreşti, Sala de Sport ,,Cetatea Fetei” Floreşti, Casa de Cultura Floresti şi Asociaţia de Cheerleading din Ungaria vă invită să participați la  acest eveniment.