Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal şi, împreună cu Consiliul Judeţean Cluj, Consiliul Local şi Primăria Floreşti vă invităm să ne fiţi alături între 23 şi 25iunie, să sărbătorim împreună Sânzâienele şi Ziua Universală a Iei! Evenimentul va avea loc pe parcursul a 3 zile, pe terenul de pe strada Eroilor, de lângă Profi.

floresti_maxi

Revenim la Floreşti şi aducem cu noi uleiuri presate la rece, dulceţuri şi siropuri naturale, lactate şi alimente din carne, vinuri şi ţuică de prune, miere de albine şi produse apicole, ceaiuri sau lavandă şi obiecte realizate cu lavandă. Vom avea alături cei mai pricepuţi artizani clujeni, care vor aduce  costume populare, obiecte din lemn, ceramică, bijuterii lucrate de mână, cu dragoste şi migală, păpuşi şi săpunuri naturale. Ca de obicei, pentru cei mici, dar şi pentru cei dependenţi de adrenalină, va funcţiona cel mai frumos parc de distracţii din Transilvania, spectacole de magie şi atelier de sculptură în fructe şi legume

Păstrăm tradiţiile, promovăm valorile locale, sprijinim iniţiativa şi talentul. Iar asta o facem nu doar pentru micii întreprinzători, ci şi pentru artiştii clujeni, tineri aspiranţi şi voci consacrate. Aducem la Floreşti vocile de aur ale muzicii populare clujene, ansambluri folclorice aflate pe drumul spre consacrare şi dansatori de renume.

Vă aşteptăm cu toate cele bune de la Cluj!