Adrian Mic este consilier local al comunei Florești, din partea PMP. Fost director Hidroserv și fost vajnic sindicalist, Mic face parte la Florești, alături de consilierii PSD și ALDE, din trupa Politica coiului. Adică participă dar nu se bagă, votând la marea majoritate a proiectelor cu ABȚINERE. Nu că acest vot nu ar fi specificat în legislație, dar, ori ai o opinie, ori nu. Iar dacă nu, ce mai cauți acolo?  Ești pentru dezvoltare au ba? Dacă e BA, de ce nu există suficient curaj pentru a expune acest NU ? Întrucât votul cu Abținere este de fapt un vot NU mascat, Adrian Mic dă dovadă de mare curaj. Nu știu, nu pot, nu îmi pasă, nu îmi asum. Un mod de a face administrație care, cu siguranță va duce Floreștiul departe. Iar dacă la vot este cu Abținerea în brațe, la discuții Mic este tare sfătos. El cunoaște multe Legi. De fapt nu legi ci articole din legi. Deh, el le are scrise pe o fițuică și le citește ca atare. Doamne ferește să îl întrebi din ce lege, în care despre ce e vorba. Sau cealaltă variantă, vine cu printuri subliniate și după zile de studiu întreabă taman ce scrie în titlul Legii. Oricum, mișcătorului popular îi place mult să se audă vorbind. De te uiți la el zici că e desăvârșirea corectitudinii și a științei legislative. Legat de ultima parte, experiența de la Hidroserv, parte din sugativa băieților deștepți de la Hidroelectrica, acum în prag de faliment, își spune cuvântul. Legat de prima parte, pozele vorbesc de la sine…fă ce zice consilierul Mic nu ce face!

mic3 mic2 mic1

Joi seara, sute de floreșteni au coborât sfinții pe cel ce a încurcat serios traficul, în unele momente chiar a blocat parțial circulația pe Cetății II. Alfeta lui dom consilier Mic trona 30 de minute pe o treime de bandă de circulație, staționată cu avariile puse. Așa, vorba acea, ca un cocalar desăvârșit. Să mai spunem că mașina era la 50 de metri de casă? Dar ce mai contează….Dacă consilierul cel sfătos ignoră orice norme rutiere și legi ale bunului simț, ce așteptări să mai avem de la vreun muritor de rând? În mod normal, comportamentul unui consilier local ar trebui să fie un exemplu pentru comunitate. Ceea ce însă nu e cazul în ceea ce îl privește pe mișcătorul popular Adrian Mic de la PMP.

Ca să nu mai spunem că dom consilier are frumosul obicei de a-și parca mai mereu mașina pe trotuar, pe domeniul public. Deh, în curtea proprietate personală nu dă bine la feng shui.