Unii consilieri locali au luat în brațe politica coiului. Adică participă dar nu se bagă. Adică votează cu abținere. Așa, cam la 95% din proiectele de HCL de la începutul legislaturii adică de acum ami bine de un an. Abținere! Abținere! Abținere! Abținere! Abținere! Abținere! Abținere! Abținere!

Despre cine o fi vorba? Păi cei trei abținători și mari iubitori ai politicii coiului sunt Matei Dionisie Doru – PSD, Luisa Oprea – PSD, Coroian Cristian – PMP.  Unul, Matei, arbitru de fotbal, mare hăhăitor și mereu frustrat de orice se întâmplă în Florești. Altul, Coroian, mare beneficiar de apartament ANL. Obținut pe când primar era al său coleg de partid Vancea Ioachim ambii PDL. Iar acum plătitor de chirie de câțiva zeci de lei, în timp ce noi plătim chirii de sute de euro sau rate de sute de euro. Bine e să fii coleg cu Vancea și acum să stai cu politica coiului în brațe la ședințe. Și, în fine, marea doamnă a politicii locale, Luisa Oprea, cea care e tare interesată numai când se discută de blocuri pe Stejarului. În rest, dacă e ordin de la moțul Nasra cu abținerea, abținere să fie !dm2

Pe ăștia i-am trimis noi în Consiliul Local să ne reprezinte. Dar ei se abțin! Că cică nu pricep. Săracii…”e proști” oare sau cum nu pricep? Că alții pricep! De exemplu la ședința de azi…..

Despre gunoiae. În ședința de azi a Consiliului Local Florești …. Proiect de hotărâre privind aprobarea fisei de date pentru atribuirea contractului de delegare de gestiune pentru prestarea serviciilor de salubrizare stradala si de deszapezire pe raza Comunei Floresti, a caietului de sarcini, a modelului de acord cadru si a modelului de contract subsecvent de prestări servicii de de curatare si maturare a strazilor si de deszapezire pe raza Comunei Floresti, precum si a documentatiei de atribuire.

VOT…..ABȚINERE!

Adică nu vrei să scapi de gunoaie, să ai un serviciu normal de salubritate și de curățenie străzi și deszăpezire??!?! Asta după ce de aproape un an nu ai venit cu nici o soluție pentru problemă ci doar ai urlat că primarul e de vină ?!  Acum votezi un contra mascat ? Să ai apoi ce să urli că nu se face? Păi zi așa !

Adică ai aprobat culoarul Drumului de pe Sud șia cum te abții când vine un dezvoltator să facă pe acel culoar un bloc? Păi tu nu vrei Drumul de Legătură? Aaaa…nu îl vrei! Să ai apoi ce să urli că nu se face? Păi zi așa !

Adică tu nu vrei să se repare grădinița?  Să aibă copiii unde merge la grădi? Ca să ai apoi ce să urli ? Păi zi așa !

dm1

Adică tu nu vrei modernizarea străzii Eroilor ? Ca să ai apoi ce să urli ? Păi zi așa !

Nu pricepeți despre ce e vorba în proiecte? Dați-vă demisia. Sau acceptați că atât puteți și că nu vă duce mintea să înțelegeți…vânt-țigle zburate-grădiniță-reparații! E tare greu !

Păi ziceți așa Matei Dionisie Doru – PSD, Luisa Oprea – PSD, Coroian Cristian – PMP . Facem politica coiului, ne abținem, echivalent cu contra, ca apoi să avem ce urla că nu se face. Facem politică ordinară și mișelească și nu administrație pentru floreșteni ! Păi zi așa !

Foto public Facebook