Comitetul de Coordonare Județean al OFL Cluj în cadrul căruia a fost aleasă noua echipă a Biroului Politic Județean Cluj a avut loc vineri, 13 octombrie.

La nivelul conduceri judeţene, OFL Floreşti are patru reprezentante: Alina Chioreanu – vice-preşedinte, Hinteuar Tatiana – membru, Brad Adriana – membru, Senteş Ana Maria – membru.

Noua echipă are misiunea de a acționa constant și permanent pentru implementarea egalității de gen în procesul decizional politic. Astfel, se va milita pentru recunoașterea într-o mai mare măsură a implicării femeilor în societate și în mediul politic, se va elabora și implementa programe și acțiuni cu scop politic, social, economic și cultural, corespunzător intereselor și aspirațiilor femeilor din PNL și nu numai. Se dorește a se continua acțiunile cu impact asupra electoratului PNL, și a se promova oferta politică a PNL în rândul electoratului.OFL Cluj

“Într-o Românie în care scandalul politic a devenit normalitate, în care cetățenii nu se simt reprezentați și în care copiii noștri aleg să plece peste hotare pentru a-și crea un drum mai bun în viață, noi doamnele din OFL, avem obligația să ne implicăm! Vrem și putem să schimbăm mentalitatea oamenilor și să aducem normalitatea în viața noastră și a familiilor noastre. Trebuie să demonstrăm, fie și numai prin puterea exemplului personal, că neimplicarea în viața politică ne-a adus în situația în care decidenții politici joacă la ruletă viitorul nostru și al copiilor noștri, prin incompetența și nepăsarea lor!”, se arată în mesajul OFL Cluj.

„Mulțumesc doamnelor care au făcut parte din Biroul Politic Județean și din Birourile Politice Locale care și-au încheiat mandatul şi le urez succes tuturor doamnelor care au ales să facă parte din echipa OFL și le urez tuturor mult succes în activitatea politică!”, a declarat doamna preşedinte OFL Cluj – Mihaela Suciu.

În alegerile care s-au derulat în organizațiile din județ, au fost alese doamnele care vor conduce filialele respective, și anume

OFL Dej: Violeta Mureșan, OFL Huedin: Florineta Resteman, OFL Gherla: Violeta Măhălean, OFL Florești: Alina Chioreanu, OFL Câmpia Turzii: Alexandra Șerb, OFL Turda: Rodica Rusu.