Ședință extraordinară de Consiliu Local, azi, luni 30 octombrie. Pe Ordinea de zi 3 proiecte, și anume

  1. Proiect de hotărâre cu privire la asigurarea finanțării de la bugetul local a unor categorii de cheltuieli care nu se finanțează de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru obiectivul de investiții “CENTRU CULTURAL FLORESTI S+P+3E CU SALA SPECTACOLE POLIVALENTA 800 LOCURI STRADA TAUTULUI F.N. FLORESTI, COMUNA FLORESTI, JUDETUL CLUJ”.
  1. Proiect de hotărâre privind cu privire la aprobarea indicatorilor tehnico- economici și a valorii totale ale proiectului “CENTRU CULTURAL FLORESTI S+P+3E CU SALA SPECTACOLE POLIVALENTA 800 LOCURI STRADA TAUTULUI F.N. FLORESTI, COMUNA FLORESTI, JUDETUL CLUJ”
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii scrisorii de garantie acordata de Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA pentru restituirea avansului solicitat pentru proiectul “Infiintare centru de informare si promovare turistica in cladire existenta” finantat in cadrul Programului PNDR, Masura 313 – „Incurajarea activitatilor turistice

Primele două esențiale pentru a se putea perfecta finanțarea obiectivului, iar ultimul o formalitate privind un poriect început acum 8 ani și în derulare. De altfel, imediat după votul din Consiliul Local, unul unanim, primarul Horia Șulea a plecat spre București, pentru a definitive finanțarea pentru Centrul Cultural și Sala Polivalentă de Spectacole.

Numai că, la ședința de Consiliu Local au absentat în bloc consilierii PSD și PMP. În frunte cu Maestrul Politica Coiului, adică consilierul PSD, Doru Matei, cel care votează cu ABȚINERE la 95% din proiectele de HCL. Mai puțin la cele prin care se aprobă creșterea indemnizației consilierilor. Deh, probabil că bravii consilieri locali aveau alte treburi mai importante decât să onoreze activitatea pentru care floreștenii i-au votat.

Așadar, o mică concluzie: INTERESUL PSD ȘI PMP ADICĂ AL CONSILIERILOR PSD ȘI PMP PENTRU INVESTIȚIILE DIN FLOREȘTI: ZERO BARAT.

Și, să-i și trecem pe cei 5 la Gazeta de Oroare. Că de Onoare nu poate fi vorba….

dm1

PSD

Matei Dionisie Doru

Oprea Luiza

Cimpean Sebastian

PMP

Mic Adrian

Coroian Cristian